Afgelopen week hadden wij een feestje. Juf Gea 25 jaar in het onderwijs.
31-08-2017
De groepen 3 t/m 6 doen ook dit jaar weer mee aan de schooljudo. Door middel van de judosport gaan we de kinderen de...
Komend schooljaar zullen er weer enkele snuffelochtenden plaats vinden. Hier vindt u de data.

Handelingsgericht werken

Op de Theo Thijssenschool wordt gewerkt vanuit het basisprincipe handelingsgericht werken (HGW). Middels HGW willen we de kwaliteit van het onderwijs en begeleiding van de leerlingen verbeteren.
Het aanbod in de lessen wordt hierbij afgestemd op de onderwijsbehoeften van de leerling.
De leerkracht speelt hierbij in op de mogelijkheden van de leerling om het onderwijs passend te maken.

In de klas wordt dit vormgegeven door te werken met drie instructiegroepen tijdens de verwerking van de aangeboden lesstof.